Brynäs IF

713196 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2340557

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Om man anställs som målvaktstränare för SHL-laget och erbjuds en tjänst som målvaktstränare för lag under A-laget ett år senare, så är det en rejäl degradering. Hur ofta brukar välfungerande företag degradera anställda som gör ett bra jobb på det sättet vid en omorganisation?

Skulle det gå att degradera typ Alcén och Erika G på samma sätt som man degraderar Sohlberg, eller har det kanske skapat rabalder?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med om det du säger om det är så att ansvariga tycker att han gjort ett bra jobb. Alcén borde väl definitivt vara ifrågasatt, men där här nya styrelsen och andra gjort helt om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Om det nu stämmer att Lindbäck är klar för 3 år med ett för Brynäs fördelaktigt kontrakt som det ryktas om så lär det väga in. Vi vet ju inte hur förhandlingarna sett ut. Lindbäck kan ju ha haft som krav att få jobba vidare med Honken om han har stort förtroende för honom.

Sen har ju Henning gjort ett jättebra jobb med VV, det kan ingen ta ifrån honom. Jag förstår också att han inte är intresserad av en tränarroll i juniorlagen heller. Jag kan samtidigt känna att det är bra att sista kopplingen till PA försvinner, en mörk tid i Brynäs historia..
Kommentera