Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2344327

Sv: A propósito de nada
Jugge: Problemet är ju att också konkurrenterna förstärker. Jag kan väl hittills inte tycka att det är Brynäs som varit klar Etta i värvningsracet. Björninen och Sklenicka klart bra, Johannesson - ja kanske. Att målvaktsduon, VV och Lindbäck, inte presenteras kan man fundera kring även om det sannolikt blir så och då är det bra. Kinnvall, ja hans klubb spelar ju så inte så konstigt att det dröjer. Förlängningar med Hedberg, kanske, och Kvist, ytterst tveksamt tycker jag. Att besked saknas kring Molin/Pettersson förstår jag inte, de blir ju inte bättre om de blir billigare, byt!

Så där väldigt mycket spets kan inte jag tycka hittills presenterats
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tgl: Visst förstärker andra lag också såklart. Men tittar vi på Timrå exempelvis som lär vara ett av lagen vi kampar med om plats i tabellen så har dom förstärkt väldigt mycket i offensiven. Jag tror dock att dom kommer ha sin stora svaghet i defensiven som föregående säsong.

Målvaktsparet är HA mässig om vi jämför med Lindbäck/VV. Eronen och Stenqvist på backen känns som intressanta namn, men jag tar hellre Sklenicka och Kinnvall. Rätt övertygad om att vi kommer släppa in färre mål än Timrå. Om vi gör lika många, ja det är en annan femma… 🙂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tgl: Jag ser inte alls att Brynäs ligger bättre till än en tiondeplats faktisk så nog behövs det spets allt. Vem skall göra målen??? När hade vi en riktig sniper sist?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tgl: Ja, alla kommer värva bättre spelare den här sillyn. Det som sticker ut lite ur positiv bemärkelse för Brynäs del är att man har många utåtgående kontrakt och att man inte tappar nyckelspelare till Nordamerika/Schweiz som en del av konkurrenterna gör. Jag tänker inte på Björk som en nyckelspelare och Timashov är ju kvar tills nåt annat meddelats.

VV, Bertilsson, Palve, Rödin, Scott och Timashov var trots allt lagets bästa spelare 21/22.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tgl: Kinnvall spelar väl AHL slutspel ??
Kommentera