Brynäs IF

714040 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2347222

Sv: A propósito de nada
brynäs08: Sannolikt innebär rabatten att Lindbäck har en lön på runt 175k. Ponera då att VV har en lön på 250k, då blir det en lönekostnad på 425k.

Dom flesta andra lagen har en förstamålvakt på runt 250k och sen en ung andramålvakt på 30-40k, alltså ungefär 300k. Detta innebär att dom lagen kommer kunna lägga mellanskillnad på mer spets på utespelarna istället. Helt ok att tycka Brynäs gör rätt, men då kan man inte klaga sen när man tycker det saknas spets på back-och forwardsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag tror Lindbäcks "grundlön" är betydligt lägre än 175K, men att det sedan finns bonusar knytna till prestation. VV, om han är klar, tror jag dessutom är lite billigare än 250K, men det får vi aldrig reda på.

Jag tror däremot exempelvis Frölunda och Luleå betalar mer än 250K för Johansson och Lassinantti.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: för det första så är ju bara AL klar. För det andra så vet vi ju inte summorna mer att det är förmånligt pris på al.
Gällande back och forwardsida så håller jag på hanen tills det är klart med vilka som kom. Hittils är sillyn över förväntan på nästa alla positioner både lämnande och tillkommande.
Kommentera