Brynäs IF

714281 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2347661

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman:

Jag pratar om kontrakt öht

I dagens hockey är det ju märkligt hur du kan skriva ex 3 år men ändå kunna lämna efter 1, skriver du 3 år skall du väl spela i 3 år. Annars är det väl ingen idé du skriver något öht

Dessutom dessa klausuler i kontrakten. Jag vet att jag är ganska ensam om att tycka såhär men oavsett vem du är eller vad du spelar i för lag skall du väl kunna fullfölja ditt kontrakt

Detta gäller både spelare och ledare

Varför skriver man ens ett kontrakt på typ 3 år men kan lämna efter 1. Borde inte klubben vilja behålla en spelare istället för att låta honom kunna lämna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Lite personlig fråga men hur lång uppsägningstid vill du ha från ditt kontrakt med din arbetsgivare, 1 månad, tre månader eller 3 år?

Edit: I dessa kontrakt finns visserligen en chans att en konkurrenten köper loss en spelare men du förstår vad jag menar :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74:
Jag förstår hur du menar,
Och du har en poäng.
Sen tycker jag att unga killar (och tjejer) som utvecklas ska ha out-möjlighet för att inte utnyttjas, men en 31-33åring som ett år råkar ha svårt att hitta rätt kontrakt och tar på sig att vara en del av en klubbs lagbygge för 3(+)år för en klubb - där känns ett out så där, jag håller med.
Vill man egentligen vidare bör man vara tydlig med det och bara teckna ett år i taget eller 1+1.
Men där har klubbarna ett ansvar också - bif knep Bergman tex, extremt fult gjort anser jag.

Men sen kontrakt är kontrakt och det som står gäller - inget att gråta över i efterhand.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Ok så vem skriver kontrakten i Leksand ? om kontraktet har en out klausul då har den det titta på Luleå med Omark , Kontrakt är kontrakt och om du är missnöjd ta upp det med Leksands IF och medlemmarna så ni kan ta upp det med Tjomme på nästa medlemsmöte .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Utan klausul så signar de ju inte..
Kommentera