Brynäs IF

713039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2352706

Sv: A propósito de nada
Axle San: Håller med!
Finns för många skitnödiga svennar med slips som sitter och håller käften mest för jämnan i hallar. Bättre med klappor så det blir lite stämning.
Vår hall är mestadels tyst som i graven. Nästan pinsamt tyst för att vara ett SHL lag. Detta sedan klappor men framförallt KK inte är där mera.

Näe jag förespråkar mer ljud så mycket som möjligt!
Trummor, klappor, ljud och raketer! You name it! Allt för det ska bli riktig folkfest!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: vuvuzelor ( stavning?)😬😬😂😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag håller med om trummor och eventuellt klappor beroende på hur nära man sitter personen på raden ovanför (hur brant läktaren är).
Rätt jobbigt om det sitter någon med en sån rackare en millimeter från öronen :)

Raketer däremot tycker jag är blä på riktigt. Jag bor nära Göteborg så jag har varit i Scandinavium många gånger & ett mer irriterande ljud än dom där målraketerna har jag svårt att komma på. Jag har dessutom varit på match när dom där raketerna har, så att säga, skjutits prematurt och pucken aldrig varit inne och det skapar mer oreda än stämning!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:

Oj, det var en ovanlig åsikt år 2022. Klappor går helt emot dagens läktarkultur och Brynäs IF ska naturligtvis aldrig använda sig av klappor på sina matcher. Det vore ett väldigt stort steg i fel riktning för hela föreningen.
Kommentera