Brynäs IF

712194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2358263

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Har sett Theo live flera gånger och han imponerar stort på mig. Trots sin unga ålder spelar han otroligt moget och med en trygghet som många yngre i ligan saknar. Han kommer bli vår nästa storback!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
För några år (6-7år) sedan när jag jobbade som elektriker var vi i Hille på jobb i ett område med flera radhus, området där Oskar Lindbloms föräldrar bor. Han hade precis skrivit NHL kontrakt då har jag för mig.

Ordförande i BRF berättade då att man ansåg Linus som en större talang än Oskar - nu är Linus 19 år, får vi se han debutera i SHL denna säsong och kanske blomma ut?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mrjsamme:
Håller med, Theo kan bli riktigt bra!
Men inatt hade han en jobbig dag på jobbet. Var inne på rätt många baklängesmål och spelade lite nonchalant.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hej allihopa. Det här är inte Brynäs relaterat men vill ändå sprida det.

Var ute och scrollade på twitter och såg denna tweet från vår förra målvaktstränare Henning, Sundsvalls hockeys lagkapten och hans partner går nu igenom en oerhört svår period i sina privatliv, deras son har en obotlig sjukdom och det har startats en insamling för att försöka täcka deras uteblivna inkomster nu när båda är sjukskrivna.

Om någon/några känner sig öppna för att swisha en slant (dom har skrivit 35kr som en symbolisk summa) så delar jag länken här.

twitter.com/h_sberg/status/1556164535660191744?s=21&t=0mOBFApuhA38DZZ-VIrdvQ
Kommentera