Brynäs IF

715130 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359354

Sv: A propósito de nada
Sitter och spånar lite PP inför säsongen med det vi har JUST NU.
Första PP ser minst sagt intressant ut med många spännande egenskaper.
Hoppas att en högerfattad sniper tillkommer.
Hur skulle ni bygga PP i dagsläget?
Uppladdat:

450x300-pp.pngpp.png

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Groggfinken:

Skulle va intressant att se Dima på point med hans rörlighet, Kinnvall och Björninen på deras vanliga "kontor" med Anton i mitten och Palve som styr från höger:

Björninen
Kinnvall Rödin Palve

Timashov

Vill minnas att både Manner och Björninen själv har omnämnt honom som en PP-specialist i intervjuer under sommaren, också ska han ju vara en av Europas absolut bästa tekare (om inte den bästa med tanke på brutala 65,7% i KHL förra säsongen) så han tar den platsen framför kassen även om många kanske ser Larsson som klippt och skuren för den rollen. Jag hör till de som tror på Larsson som en offensiv kraft i SHL. Vi borde åtminstone testa honom som PP-dirigent från höger. Kan styra PP2 med Johannesson.

Fun fact: Direktöversätter man KHL:s hemsida till svenska heter Björninen plötsligt "Björnen Hannes", tror det får bli mitt nya nick här.

Andrauppställningen såhär kanske:

Eklind
Scott Olesen Larsson

Johannesson
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: gillar 1a pp väldigt mycket
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: I ditt PP 2 skulle jag sätta Björnen framför mål, Palve till vänster och sen Scott till höger. Så dom kan åtminstone hota med direktskott. 1:a tycker jag känns rätt med Rödda i en fri roll.
Kommentera