Brynäs IF

712986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2360572

Sv: A propósito de nada
bradberry: Vi hade kunnat värva både Dahlén och Komarov, ellis hade ändå inte vart nöjd, det är sen gammalt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Backparen känns givna när Manner formulerat dom.
Så dom vill jag inte röra.

Kedjorna tänker jag iaf såhär:
Rödin - Larsson - Scott
Rödin och Scott älskar att spela med varandra och det vet Manner. Tror inte han splittar dom i första taget. Däremot kan man göra det en bit in i säsongen om dom behöver få mer jämnhet bland övriga kedjor. Dock vet jag nästan att Scott kommer göra en betydligt bättre säsong i år gentemot dom 2 säsonger som varit. Dels har han haft struligt med skador som stört honom och dels har han fått dra ett tungt lass i BP och inte kommit till sin rätt i offensiven. Dessutom har nästan Manner sagt att man kommer köra Scott som vinge i år. Ingen ovan plats för honom. Han värvades från början som vinge men blev center efter ett tag. Tror om jag minns rätt att även han gick på kant några matcher i KHL.

Timashov - Björninen - NY(Komarov)
Tror Manner vill ha en powerforward bredvid Hannes. Likt Mäenalanen har haft i landslaget. Om Komarov kommer är jag nästan säker på att han och Hannes kommer lira ihop. Med trollbunden Dima som 3e länk.

Olesen - Palve - Eklind
Olesen och Palve är bra vänner privat. Och fick spela lite med varandra redan ifjol. Har alla förutsättningar att vara en vass 3e kedja ihop med Eklind som jag tror kommer göra en bättre säsong i år. Om Gunler kommer så går han in med Olesen och Palve. Palve är en renodlad tvåvägs center. Så han tror jag inte kommer spela på en kant.

Birgersson - Ölund - Kvist
Ölund kommer vara en av SHLs bästa 4e center. Trivs med ansvar i defensiven och att bära juniorer. Om det blir Birger och Kvist får vi se. Kan lika gärna bli Ljungen eller nån av Sundin, Holmli och Nordh. Men om Gunler kommer så känns ju en kedja med Birger-Ölund-Eklind given.
Kommentera