Brynäs IF

715121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2364676

Sv: A propósito de nada
Makita:
Jag har också spelat i elitlag. Och jag kan bara svara utifrån vad jag gör inför alla matcher. ALLA. Jag förbereder mig exakt likadant och har foppas inställning på planen. Oavsett försäsong eller slutspel. Men det är individuellt absolut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Om man går in med foppa inställning som du skriver i en träningsmatch är det då inte lätt att missa att träna på grunderna när man till varje pris vill vinna en match.
Kan inte orsaken till Brynäs knackiga och sega spel just nu vara att de är måna om att ligga rätt i sina positioner.De tänker en tiondel förlänge och blir lite sena.
Återigen det intressanta blir vad som kommer att hända när handbromsen släpps och Brynäs ska spela offensivare med större press i försvarsspelet.
De finns igenom åren exempel på lag vars grunspel har varit obefintligt när serien dragit igång trots strålande försäsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Kanske ute och cyklar nu, men har inte en del Brynässpelare haft en lite slapp inställning till tävlandet under några säsonger. Detta oavsett tränare.
Kommentera