Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2376542

Sv: A propósito de nada
Davey85:
Absolut. Fattar hur du menar men idag skulle Brynäs haft med sig minst 2 pinnar, helst 3.
Säger som jag sagt hela försäsongen att i år finns inget klart bottenlag utan det handlar om att vinna "rätt" matcher, spela stabilt och undvika skador för att på så sätt undvika bottenplaceringarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster : Visst bara 2 matcher och dessa på bortais! Men inte är Manner en Messias som skapar något utöver det vanliga! Han är långt efter Abbott, Mitell, Kollar och t o m Karlsson i Timrå.

Nja, nu gäller det att hänga på och vinna och för första gången på sååå länge skapa lite vinnarmentalitet i klubbens SHL-lag
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : Jag ser inte riktigt att vi ska vara klara favoriter i någon bortamatch, därför tycker jag att det finns nåt positivt med att vi ändå fått med oss poäng från Ängelholm och Oskarshamn.

Det finns saker som känns positiva, typ nyförvärven, målvaktsparet, vi har varit bra med i matcherna o s v. Sen finns det orosmoment som Scott, Palve och Dima. Det är för tidigt att dra slutsatser, positiva som negativa.

Jag tror att alla lag utom typ Fbk, Rbk, Skellefteå, Luleå och Frölunda kan vara potentiella bottenlag. Är inte alls säker på att lag som Örebro, Leksand och Växjö blir stabila topp/mittengäng.
Kommentera