Brynäs IF

712977 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381342

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Öhh nej det har jag inte, om du skulle följ Luleåforumet (ej på denna sida) så ser du att jag har ideligen kritiserat Chicken när han uppenbart filmar, grejen är att mot Brynäs så ser det bara ut som att han snubblar inget annat, man kan inte döma någon för en filmning när det inte ser ut som att personen filmar oavsett vilket namn som står på ryggen.

Däremot så var incidenten mot Linköping solklar vilket jag även skrev i matchtråden, "chicken försöker filma till sig en utvisning och åker själv ut" vilket var en kul grej, domaren dömde chicken för en "holding the stick" när det egentligen var en diving.

Vilket också blev ett ärende för disciplinnämnden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson: Han filmade ju i Brynäsmatchen också, experterna var ju rörande överens i Cmore-studion också. I kvällstidningarna samma sak.

Luleåfansen: "NIX, ingen filmning"

hahaha, humor ändå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wilhelmsson: Men problemet är ju att när Shinnimin verkligen ramlar tror ju alla att han filmar...han kommer förmodligen åka på divings när det inte är diving. Får hoppas, för resten av Luleås spelare och supportrar, att det inte blir matchavgörande i ett eventuellt slutspel.

Jag har alltid upplevt Luleå som ett hårt arbetande kollektiv kryddat med artister. Ett ärligt lag som brukar ligga i topp vad gäller färst utvisningar. Vet att många tycker som jag. Shinnimin är på god väg att förändra synen på Luleå. Bulan borde ta honom hårt i örat.

Vi har Rödin, som tyvärr har Shinnimin-tendenser, i vårt lag som tyvärr lägger sig för lätt emellanåt. Uppskattas inte.
Kommentera