Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383541

Sv: A propósito de nada
Peja: även i anfallszon nära blå har han tagit dåliga beslut och det blivit kontringar. Han måste lära sig att spela enkelt när pucktapp är farligt och det är snabbt han måste få till det. Var det detta spel som fick Linköping att bryta kontraktet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det har varit knäpp tyst från Alcen (sportsliga ledningen) idag. De kan inte ha missat alla supportrars och en hel del hockeyjournalister som funderar hur det står till. Det lär väl ha varit ett gäng journalister som försökt fått tag i någon i ledningen.
Är det smart att lägga locket på? Har man något förvärv på g och därför är tyst tills presentation?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo:
Han har spelat under all kritik Palve hittills.
Ligan är bra mycket starkare och bättre i år. Då syns Palves misstag tydligare.
Han är inte bra alls just nu. Bättre satsa på Scott som center och ta in Ljungen/Nordh från start som vill nått och vet sina begränsningar.
Har blivit tokig på Palve i exakt varje match då han blivit av med pucken i riktigt kniviga lägen.
Han är bra men just nu är han inte bättre än Rödin faktiskt.
Då är han utanför dom 2 första kedjorna. Och får spela med Olesen som också är i katastrofal form. Plus Eklind som mest är en bra 4e kedje spelare.

Det jag stör mig mest på är nog endå Alcén som haft en sinnessjuk överto till våra forwards.
Han surra om att Olesen och Eklind trots allt gjorde 10 mål vardera ifjol. Och att han tror dom ihop med Ölund kommer göra fler mål.
Dessutom tror han och tränarna att Kvist, Ljungen och Birger helt plötsligt ska bli shl mässiga.... helt jävla sjukt ju.
Dom har under 3 hela säsonger inte visat nånting på Shl nivå. Och nu när denna säsong är så pass stark som den är är det ett fatalt misstag av Alcén.
Nästan i alla matcher hittills har hela 4e kedjan blivit petade helt i den sista perioden. Vilket tyder på att övriga 9 forwards får slita enormt mycket. Speciellt om det blir PP eller BP i sista perren.
Kasst coachat egentligen men det största misstaget är gjort av Alcén som inte gett Manner bästa förutsättningar.
Han visar tydligt att ingen i 4e platsar. Förutom Strömgren vissa matcher.

Har sagt det tidigt in på sillyn. Alcén borde INTE gått så hårt på ett så dyrt målvaltspar och förlängt med Hedberg som har 120k + utan satsat på Lindbäck och typ Myrenberg/Dichow typ liknande målis.
Satsar på en swag back som typ Riikola.
Plus sett till att ha en 4e kedja som är shl mässiga och som tränarna tror på under en hel match. Det är pinsamt dåligt agerat av Alcén. Shl är nog hela världens näst bästa liga. Vad har han fått för hjärnsläpp?!

Kommer inga nya in denna vecka (2st) och att Manner och övriga tränare ser till att peta dom som petas ska så kommer vi ligga sist nästa veckas slut också.

Nu tar jag semester från HS och Brynäs matcher.
Har sålt mina biljetter till Ove matchen.
Och kommer bojkotta båda matcherna i helgen.

Varför ska jag sätta min fot i shls sämsta arena vad gäller upplevelse och stämning.

Ni ska förtjäna publik Brynäs. Se er själva i spegeln och gör rätt från och med nu!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Tror han tog en del frustrations-utvisningar där som fick LHC att tappa tålamodet med honom. Han skapade mycket där men var ineffektiv och blev mer och mer frustrerad.
Kommentera