Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2387768

Sv: A propósito de nada
Peja: Många spelare har skickats på waivers idag. Lucas Carlsson är en av dem men är nog inte backar som är högsta prioritet för oss för stunden. Kan däremot vara intressant till nästa säsong om han inte lyckas ta en ordinarie plats i NHL i år.

Någon jag däremot fastnade för som skickats på waivers är Heponiemi. Finsk, har producerat rätt bra i AHL och spelade i Kärpät under Manner säsongen 18/19 där han dessutom gjorde det väldigt bra. Är väl kanske inte riktigt den snipertyp vi mest skulle behöva men hade nog kunnat göra oss bättre och spetsigare.

Undrar mest vad som händer med Grimaldi. Fyra dagar tills Anaheim drar igång NHL-säsongen och ännu inget besked kring vad som händer med hans tryout. Han ska ha gjort det bra ifrån sig på försäsongen så misstänker att det blir ett kontrakt där men hoppet är det sista som överger en.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Även denna finnen blev uppsatt på waivers idag. Stor och tung vänsterskytt i utvecklingsbar ålder. Polare med Timashov.

Tror jag skrev om honom i somras också då han hade utgående kontrakt med Islanders. Verkar dock ha signat nytt, men kanske ett lån skulle vara en möjlighet?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Anaheim har väl redan kört igång med två matcher mot Sharks i Prag (Europa turné)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Såg både Kaut och Heponiemi i MODO. Både var ju klasspelare, trots unga åldrar, men Kaut kändes klart vassare i min bok i alla fall. Det var å andra sidan några år sedan nu, båda skulle nog kunna vara producerande spelare i SHL. Säkert har båda utvecklats och vuxit till sig lite sedan MODO-tiden. Att Manner känner Heponiemi väl är också en fördel, om Brynäs värvar honom vet man vad man får.

Om Lucas Carlsson lämnar Nordamerika, så ska han givetvis till Brynäs. Jag tycker att det saknas en klassback och Kinnvall har ju sin jädra skadehistorik... Har dock inte sett Lucas tillräckligt mycket på senare år för att kunna bedöma hur bra han är. Kan det rent av vara så att han håller Sklenicka-klass nu?
Kommentera