Brynäs IF

713955 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2389989

Sv: A propósito de nada
J-S:
Man ska komma ihåg att Tom växte ifjol med mer istid. Tror inte han kommer ha lika mycket speltid I år. Med dom backarna som vi har denna säsong.
Sklenička, Johannesson, Bertilsson, Kinnvall och Friman är alla före honom i både rang och skillsmässigt.
Hedberg tycker jag inledde svagt försäsong inräknat. Sen ryckte han upp sig lite i 3e 4e och 5e matchen. Nu senast var han bra defensivt. Men han har som sagt sämst corsi. Vilket är en del. Jag tycker inte Hedberg ska spela BP då han inte är en typisk BP back. Vi har Berra, Sklenička, Friman och Bergman som är bättre i det momentet.
Hedberg gör det okej. Men tror tex inte att Bergman och Lindstein skulle göra det sämre.
Tror han kanske växer med bättre backar bredvid sig men samtidigt ska man ha i åtanke att han inte kommer få spela lika mycket i år. Vilket kan göra att han inte utvecklas mera hos oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Vart ser man corsi?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Bergman och Lindstein är inte i närheten av Hedberg, Lindstein har några år på sig men Bergman håller inte så är det någon back som inte håller så är det Bergman men försvaret är inte svagheten den här säsongen utan bredden på forwards sidan , nu håller vi tummarna för att vi JA hittar en forward på ÖB som håller måttet. ;-))
Kommentera