Brynäs IF

713464 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2392746

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:
"Sen tror jag på Strömgren i det långa loppet och jag vore inte främmande för att testa honom i en PP-uppställning. Men att ta Rödins roll i första, spela upp till 20 min per match, checka hårt över hela banan osv, det kan han inte ta ännu."

Hur vet du det? Vad är det som säger att han inte klarar det? Intressant att veta hur du kan dra den slutsatsen.

Tror för övrigt att det blir torsk ikväll. Dels för att Manner ändrar för mycket i bra kedjor. Dels för att Rödin inte är med. Dels för att vi alltid spelar dåligt mot bottenlag.

2-4 idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: "Hur vet du det? Vad är det som säger att han inte klarar det? Intressant att veta hur du kan dra den slutsatsen."

Jag har sett honom spela och anser att det är en rätt stor skillnad mellan Strömgren och Rödin i intensitet i spelet. Strömgren är en skicklig spelare med stor potential i spelet, lite lik EP40, men att han ska gå från 8 minuters speltid till uppemot 20 är inte rimligt anser jag. De som spelar i 1:a måste ha förutsättningar att klara mycket istid och ofta är det dessutom mycket istid i korta koncentrationer t ex vila ett byte och sen ta ytterligare ett. Är du inte van vid att matchas på det viset så kommer du att få problem. Sen vet ju varken du eller jag om Manner funderar på att varva honom i något offensivt byte 2:a (istället för Olesen) eller 3:e (istället för Ljungkrantz) och som sagt varför inte ge honom en chans i PP.

Och i praktiken har det ju ingen betydelse vad du eller jag tror eftersom vi inte tar ut laget. Men jag gissar att detta är ett av skälen till att Manner inte sätter Strömgren i 1:a. Vad tror du?

PS. Håller med om att vi spelar uselt mot sämre lag men hoppas att vi vänder den trenden idag, dels baserat på att vi spelat bra sista tiden, dels för att Rödin är borta och alla fattar att de måste höja sig. Spegelvänder dina siffror och tippar 4-2... :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Det blir vinst. Sluta vara en sån grinolle. 3p ska stanna här ikväll.
Kommentera