Brynäs IF

713465 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2401366

Sv: A propósito de nada
Huge: När målvaktsspelet har varit så knackigt som det varit så fattar väl t.o.m. du att upplägget med Honken kritiseras. Det osar Brynäs ”gammal kompisvärvning” om det lång väg och det var väl Honkens krav på att kunna fortsätta fokusera på padel verksamheten som gjorde att det drog ut på tiden innan han väl presenterades.

Vi kickar Sohlberg som gjorde ett grymt jobb med Veven för den här lösningen, klart som tusan att folk undrar.

Jag har inte ens sett Honken i båset under hemmamatcher utan han verkar bara jobba under isträningar i Gavlerinken.

Mig veterligen har ingen annan SHL klubb ett liknande upplägg och jämför exempelvis med när vi hade Pecka, han diskuterade alltid med målvakten vid avbrott och periodslut.


Sen blir jag inte klok på din retorik att man inte kan kritisera ett beslut om man inte har tillgång till exakt samma information och förutsättningar. Med den retoriken kan man ju aldrig någonsin kritisera någon i Brynäs ledning 😂

Det märks att du är gammal Huge, tror ingen under 70 resonerar i liknande banor.. Vi kan ju inte ens kritisera den nyss avgångna regeringen, vi har ju ingen aning om vad de hade för förutsättningar när de fattade sina beslut….
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Kritisera hur mkt du vill, nån som förbjudit dig?
Men då får du ju också vara beredd på bli synad i sömmarna när det gäller ifall kritiken känns befogad eller inte, när den till 99.99% baseras på rena spekulationer som underlag.
Själv vill jag ha lite mer konkreta saker än rena gissningar som underlag innan jag kan försöka avgöra hur mkt upplägget med Honken har påverkat målvaktsspelet, om det nu öht haft nån större påverkan.
Och ifall alla under 70 baserar alla sina tvärsäkra omdömen om det mesta på nåt man hört, trott sig veta eller bara kan spekulera i, ja då är jag jävligt glad att jag nästan är 70 år och inte lika ung och naiv som dig…😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det luktar även ruttet att veven är missnöjd och söker sig bortåt. Finns en chans att det har med upplägget att göra.
Men som soffcoach kan jag bara spekulera.
Alcén har däremot flertalet gånger sagt att Brynäs ska vara en attraktiv förening, folk ska vilja spela hos oss och att då Veini vill bort känns inte bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lycka är att upptäcka att vi inte har match idag.
Kommentera