Brynäs IF

710543 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2404418

Sv: mellan säsong som vanligt
Stefan R 63: Ingen clown härinne har såvitt jag vet fått hybris och börjat tala om guld, vilka världsklasspelare och tränare vi har efter en vinst.
Ev glädje handlar isf mest om tillfredställelse/lycka över att laget vunnit och inte förlorat, utan att fördenskull behöva tro att allt är frid och fröjd.
Efter en förlust däremot, då ska alla sparkas eller bytas ut, alla håller knappt div3-nivå osv.
Ska man skratta eller gråta åt den sortens tragikomiska reaktioner efter en förlust?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: mellan säsong som vanligt
Huge: Det är väl bara att scrolla hur många ..skrattade o så Haha va sa ni nu om Lindbäck..o Brynäs heta natch mot Luleå..Manners taktik..osv..
Jag är inte på ngt vis skadeglad..jag vill att Brynäs ska vinna varje match..Men det finns massa clowner härinne som inte ser Brynäs brister utan skyller på otur hopslag osv..Du är ju en av dem.
Att inte se när vissa spelare sänker laget match efter är match är ju nästan skrämmande.
Det Manner gör nu med tex palve är så destruktivt .Det är en kille som spelar med små marginaler och just nu sänker han laget genom dessa. Tror du det är bra för honom o laget? Det blir en tvärtom effekt. Likaså Lindbäck..låt han vila .
Kommentera

Sv: mellan säsong som vanligt
Huge: mm håller med, tycker inte man ska flyga iväg vare sig vid vinst eller förlust.. men åren efter 2017finalen har ju inte varit jätteroliga.. man måste ju ändå kunna få ifrågasätta en klubb som utåt sett har stora ambitioner.. känns som klubben på nåt märkligt sätt alltid tar fel beslut när det går bra.. tänker efter 2017 och guldet 2012.. Där har vi ju medvind och bra läge.. men på nåt märkligt sätt är vi alltid tillbaka där vi befinner oss nu..kunde vart värre kanske titta på anrika klubbar som modo djurgården etc.. men ändå
Kommentera

Sv: mellan säsong som vanligt
Huge: vissa har helt enkelt högre mål med klubben. Om målet är att existera i shl så kan man vara relativt nöjd. Vad tycker du men för föreningen ska vara om du skulle bestämma?
Kommentera