Brynäs IF

714380 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2404717

Sv: mellan säsong som vanligt
Tigerhjärta: Brukar vara enig med dig i det mesta, men att du kallar lathetskritiken mot Alcen och co för trams håller jag inte med om.

Jag kan ha viss förståelse för att marknaden saknar spets, enligt Luleås sportchef verkar det finnas gott om bredd dock. Brynäs behöver bredda. JA gjorde många fina värvningar men glömde "bottom six".

Sen syns Alcen och Grahm jävligt lite, dåliga på att kommunicera och ger emellanåt svar som är lite dryga. Sen hör man om spelare som får ringa själva till Brynäs för att bli värvade.

Så tyvärr, sportcheferna ger inget bra intryck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: mellan säsong som vanligt
Davey85: "Sen hör man om spelare som får ringa själva till Brynäs för att bli värvade."

Sportcheferna må vara lite ovana och kantiga utåt och kan mkt väl ha sina förklaringar, men det där om målvakten från Göteborg: finns det öht några belägg eller information som visar hur turerna gick i det här fallet?
Om nu så är fallet, är det Brynäs fel ifall deras målvakt fick reda på att hon skulle bli entledigad och kontaktade Brynäs INNAN Grahm visste nåt om konkursen?
Bara undrar, det är ju dumt att som vanligt dra några säkra slutsatser om ett ev dåligt eller bra agerande från Grahm i det här fallet, innan vi känner till dom exakta omständigheterna.
Kommentera

Sv: mellan säsong som vanligt
Davey85: ” Sen syns Alcen och Grahm jävligt lite, dåliga på att kommunicera och ger emellanåt svar som är lite dryga.”

Detta tror jag ligger till grunden till problemet. Alcén ligger ju självklart inte på latsidan, men hans uttalanden i media får honom att framstå så.
Att göra uttalanden som ”vi har det lag vi har och är nöjda med det” är inget bra uttalande i den sits vi befinner oss i.
Förövrigt är ordet ”trams” fel ordval, brukar försöka hålla mig mer nyanserad än så. Även mitt humör/tålamod var väl inte i bästa skick när inlägget skrevs så tätt inpå förlusten!
Kommentera