Brynäs IF

717607 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2405618

Sv: A propósito de nada
Peja:”hälla måttet i Brynäs”…, inte så svårt och säkert möjligt.

Det jag väger in i ekvationen är löneanspråk, ålder och skadebenägenhet.

Med det sagt tycker jag inte att han är prisvärd. Jag spekulerar givetvis då jag inte vet hans löneanspråk men jag antar att det är högt…

Dyr & kortsiktig lösning enligt mig. Vi behöver långsiktighet på fler fronter. Tyvärr har kortsiktighet varit synonymt med Brynäs i många år nu.

Rögle, Oskarshamn, Frölunda har varit långsiktiga vilket har betalat sig för dem över tid. Dock inte denna säsong men tidigare.

Även SAIK har varit långsiktiga i många frågor och de är ju ett etablerat topplag år efter år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Jo, kan förstå hur du tänker och håller med till viss del. Samtidigt kanske man får ta vad som finns om marknaden är så begränsad som många påstår. Kontraktet med Kempe kommer även bli relativt få månader vilket gör att den totala utgiften blir mindre än ett 1-årskontrakt med någon som är med från försäsongen.

Jag vore mer intresserad av att värva Niederbach eller Vejdemo. Särskilt Vejdemo skulle kunna bli en stommespelare i många år framöver, Niederbach kommer nog testas i Nordamerika ganska snabbt om han slår igenom i SHL på allvar. Kuriosa är att Vejdemo har spelat juniorhockey i SDE med bland andra Timashov och William Nylander.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: ”hålla måttet i Brynäs” givetvis, dessa jävla korvar 😂😂
Kommentera