Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2405924

Sv: A propósito de nada
lapad: Jag kan aldrig tänka mig att Veini INTE fattat att han skulle kunna få hård konkurrens från Lindbäck om att få spela.
Jag kan heller inte tänka mig att Honken/Manner haft några planer på att i förhand utnämna vare sig VV eller Limpan som nr 1 eller nr 2.
Om VV skrivit på i tron att han automatiskt skulle bli nr 1 i kraft av fjolårets fina insatser och att Brynäs prio skulle vara att ge honom mer istid för att få bättre förutsättningar att lyckas inför en flytt till NHL,
ja då måste jag säga att han är och har varit otroligt naiv, för att inte säga obegåvad.
Han har nog varit fullt medveten om det mesta när han skrivit på, nu har det blivit fel och man har lyckligtvis kunnat lösa det på det sannolikt för alla bästa sättet.

Sen är det så lapad att jag och alla andra härinne nog redan är fullt medvetna om att vi alla spekulerar och inte vet vad som är rätt eller fel, så jag förstår inte varför du öht måste påpeka detta för mig och alla andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Jag kan heller inte tänka mig att Honken/Manner haft några planer på att i förhand utnämna vare sig VV eller Limpan som nr 1 eller nr 2.”
Det har jag inte skrivit heller. Läs om. Skrev att man eventuellt tänkte dela på ansvaret varannan match… (min gissning)
”jag förstår inte varför du öht måste påpeka detta för mig och alla andra.”
Blanda inte in alla andra i detta då ingen annan än dig känner sig träffad. Du själv är rätt så duktig på att påpeka om att alla andra är okunniga soffcoacher. Du kanske ska se dig i spegeln.
Dessutom så var mitt inlägg inte negativt menad mot dig på något sätt utan det var bara min reflektion över aktuellt läge gällande målvaktsfrågan.
Kommentera