Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2405975

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Bedrövligt hanterat. Lindbäck har "gjort det bra" och ligger på .88 medan Veini kommer från en säsong med .90 och endast fått spela 5 matcher. Stinker politik om det här. Inte undra på att VV vill lämna.

Nu har vi istället en 34-åring och en 33-åring istället för en ung, lovande, extremt talangfull målvakt. Hur lyckas man ens slarva bort det? Vad är planen nu? Känns som snabblösningar efter snabblösningar i den här föreningen. Tänker någon långsiktigt?

Ska Brynäs någonsin få en kompetent ledning...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Vv skall spela mycket. Det var då han blev bättre och bättre. Han hade växt och spikat igen. Han är snabbare i förflyttningar vilket behövs i dagens snabba spel. ALs fördel är att han täcker större yta. Hade inte varit synd om honom om han fått nöta bänk. Bra lön och långt kontrakt. Sen när Veini levt upp till sin dröm och dragit iver there då hade AL varit perfekt för att göra ett par bra säsonger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Som jag förutspådde redan innan man startade säsongen och innan Veini kritade på nytt kontrakt.
Jag sa redan då att man istället borde gått mer in för en billigare och mer uttalad 2a keeper. Men Alcén la massa pengar på Veini och vad överlycklig för han stannade.
Allt detta visades bli fel. Vilket jag visste redan innan säsongen startade.

Jag sa även efter Luleå matchen där vi vann borta mot dom att efter uppehållet kommer inte Veini vara Brynässre.

Tycker dom satsat fel och i ärlighetens namn förstår jag inte denna satsning fullt ut på Lindbäck som knappt varit godkänd hittills. Veini har för att tala klarspråk blivit "misshandlad" av den klubb han räddade ifjol. Inte snyggt agerat alls!

Däremot kul att få tillbaka Karhunen som jag tyckte var vass förra vändan och som jag förespråkade att vi skulle ta in innan Veini förlängde.
Har många gånger här på hs önskat att han ska komma tillbaka. Kul att Alcén även tycker han vore bra att få in.

Kul när en enkel soffcoach får som han vill ha.

Nu fattas det bara att en eller två forwards kommer in.
Så Alcén kan rädda sitt bygge. Att inte värva fler forwards för tex en 4e kedja och istället satsa massa para på ett målvaktspar som var fördömt att bli fel visades bli kattskit, som många, bland annat Sanny förutspådde redan innan säsongen.

Alcén lär sig säkert något!
Och förhoppningsvis kommer det en några nya forwards.
Men bra agerat att ta in min favorit keeper på nytt.
Det ska han ha. Borde gjort redan i maj/juni som någon redan skrivit. Men men... man kan inte få allt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:
Vi bokför på kontot: "Upplärningskostnader Rookie-sportchefer"
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ska vara ärlig att säga att jag minns knappt inget av karhunen, delvis för att jag hade inte cmore då. För er som vet bättre ,vad är hans styrkor och svagheter?
Kommentera