Brynäs IF

714273 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2405987

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99:
”Som jag förutspådde redan innan man startade säsongen och innan Veini kritade på nytt kontrakt.”
”Jag sa redan då att man istället borde gått mer in för en billigare och mer uttalad 2a keeper.”
”Vilket jag visste redan innan säsongen startade”
”Jag sa även efter Luleå matchen där vi vann borta mot dom att efter uppehållet kommer inte Veini vara Brynässre.”

Ödmjukt 😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bryppe: "”Som jag förutspådde redan innan man startade säsongen och innan Veini kritade på nytt kontrakt.”

Med tanke på att du har förutspått så otroligt många saker som sen visat sig vara felspådda så tycker man ju att du borde kunna vara lite mer ödmjuk i VV-affären.
Du och vi andra har inte vetat nånting, bara spekulerat i tänkbara scenarion och det har även många andra gjort.
Är säker på att dom flesta härinne redan i våras insåg att det fanns en risk att två "förstemålvakter" förr eller senare skulle bli ett till en början angenämt problem men som efterhand skulle kunna utvecklas till ett jobbigt och ev olösligt problem.

Å andra hand fanns det nog andra som spekulerade i ett annat och även det minst lika tänkbart scenario: VV skrev på i vetskap om läget med Honken/Lindbäck och att det skulle bli konkurrens om att få istid.
En konkurrenssituation som väl ALLA målvakter förstås är fullt medvetna om i alla lägen och i alla lag på den här nivån, oavsett nationalitet.

"”Jag sa även efter Luleå matchen där vi vann borta mot dom att efter uppehållet kommer inte Veini vara Brynässre.”

Samma här: du var nog inte så ensam som du tror om att säga samma sak i det läget: känns som att VV är på väg bort, om han inte redan och inofficiellt är borta.

Jag bryr mig inte så mkt om din "vad var det jag sa?"-retorik, ska förstås inte tas så allvarligt och jag har säkert använt mig av den nån gång jag också.
Är väl bara när det sker lite väl ofta som folk reagerar negativt, lite synd när du som sagt har bra hockeyöga och kommer med intressant men kanske inte alltid trovärdig eller som det i efterhand visat sig sanningsenlig "information"... ;-))
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Får man fråga varifrån all denna hybris för Veini Vehviläinen kom. Av det jag sett av honom så är han extremt fladdrig, ojämn, misstagsbenägen. Tycker han gör sig väldigt liten i buren. Folk pratar om honom som en av SHLs bästa målvakter. Ursäkta? Nej alltså sluta. Han är en något bättre version av Rajaniemi. Exakt. Rajaniemi klarade en säsong, Vehviläinen 1 ⅓ innan det var pick och pack hem till Finland.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
Alla som känner mig riktigt vet att jag är en ytterst ödmjuk person mot mina nära och kära. Däremot förtjänar inte Alcén och Brynäs ödmjukhet efter detta felsteg.
Kommentera