Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2409708

Sv: A propósito de nada
Har varit frånvarande från HS.
Och jag hade sjukt fel om Brynäs och ingen är gladare än mig att dom gör säsongens bästa bortamatch hittills.

Karhu visar att han är klass! Var exakt så bra som jag mindes honom. En personlig favorit.

Kinnvall gör en fantastisk match med tanke på att han har ont. Vilken böss han har!
Sklenička är ett monster på isen. Förstår att han kallas Terminator. Sjukt viktig för oss!

Johannesson är sån härlig back med så fina skills. Fina öppnande pass från Def zon. Avig och smart i offensiven.
En ruggigt fin värvning av Alcén!
Friman blandar och ger. Tog några dumma beslut men blandade det med rejäla defensiva insatser.

Hedberg gör återigen en bra match. Han är så upp och ner Tom. Något skott eller målsinne har han verkligen inte. Saknar helt kyla på blå linjen och skjuter alltid i täck.
Men en stabil och bra insats av Tom över det stora hela.
Bergman gör en finfin match. Framför allt i defensiven och i BP samt bra första pass. Fortsätt såhär Julle.

Timashov tycker jag återigen tar en rätt onödig utvisning. Men annars fick han inte ut så mycket idag. Men pigg endå utan att synas allt för mycket.
Palve gör en bra och stabil match utan att glänsa. Dock inga överstiga misstag. Vilket är ett steg i rätt riktning. Fortsätt spela enkelt så kommer det mesta av sig själv sedan Oula. Du har skills!
Scott gör en riktigt bra match defensivt och krigar som aldrig förr. Ser riktigt rapp ut på rören. Och stenhård i kroppen!

Rödin gör en väldigt bra match defensivt även Anton. Finurlig och smärta lösningar över hela banan. Spelar också enklare och det lönar sig.
Björninen gör återigen en riktigt bra match defensivt. Klok och rutinerad. Stark med pucken och var nästan värd ett mål. Kommer nästa match 😉
Olesen nja det vill verkligen inte lossna för Nick. Han krigar på bra och sliter jättehårt. Men får inte ut nånting nästan.

Ljungkrantz som jag sagt tidigare årets stora utropstecken!
Gör återigen ett solomål värt hela Cmore pengen. En artist.
Grymt avig, stenhårt pricksäkert skott och snabb som få.
Borde få chansen I PP nu tycker jag. Med sitt skott borde han vara användbar i den spelformen.
Ölund gör en riktigt fin match, igen! Har aldrig tidigare sett Linus såhär stark och oöm som han är denna säsong. Går mot en magisk säsong! Helt rätt att han får spela PP där han är förjävligt bra på att återvinna pucken.
Eklind gör en fantom match defensivt och krigar på som fan. Smart i sin forcheck. Där han ofta vinner puckar. Behåll honom!

Kvist varken mer eller mindre. Tror tex att Nordh hade varit ett bättre alternativ att spela istället för Kvist. Händer inte skit mycket kring Kvist. Synd.
Biger gör en habil match. Bra i sin kedja där han tar ett stort ansvar defensivt. Och jävligt vass pass till Willes mål.
Strömgren gör återigen en riktigt fin match. Och har en sån härlig kyla med pucken. Avig som få. Och spelar med stort självförtroende. Blir sällan stressad när han får pucken. Oerhört viktig för 4e kedjan.

SKÅL Brynäsare!
Nu fortsätter vi på denna fina våg. Slarva inte utan fortsätt exakt som idag. Då kommer ni kanske komma där jag tippade innan säsongen. 5a.
Min pappa var jäkligt imponerad av Brynäs idag. Han sa att han trodde Brynäs kunde ta guld i år om det fortsätter i samma stil. Han hade rätt senast han sa något liknande. Och det var 2016 säsongen. Efter att Brynäs vunnit borta mot FBK och Paille blivit månadens spelare.

Fan va skönt att min negativa jinx blev fel och att vi vann och spelade så pass bra!
Nu är man lycklig!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Gillar verkligen din genomgång av spelare efter matcherna, bra där :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: ja kolla tillbaka på situationen innan LjungkrantZ mål och håll koll på Kinnvall. Synd att han har ont där asså
Kommentera