Brynäs IF

716218 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2416743

Sv: A propósito de nada
Huge: Fakta!!! VV stod de mesta av våra matcher förra året och gjorde det förbaskat bra!
Limpan får stå fler matcher i början på denna säsong " för att komma in i det"
VV vill ha mer istid tröttnar och vill lämna och lämnar!!
Limpan är fortfarande inte stabil och har en låg procent
Den soppa är ett hån mot oss brynäsare som suktar efter stabilitet och poäng i o med att Manner Honken chansspelar med Limpan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jag tycker att ansvariga ska göra det man utifrån sin yrkesmässiga bedömning tror på i målvaktsfrågan och inte nåt annat bara för att supportrarna suktar efter stabilitet och poäng men samtidigt knappast är rätt part när det gäller att avgöra vad som är både den lång- och kortsiktigast bästa lösningen.
Chansspelar med Limpan är din egen subjektiva åsikt som jag inte är så säker på att tränarna delar.
Nu verkar vi iaf att ha fått in en ersättare som inte vill bort och i första hand siktar på NHL, vilket inte minst skapar lite lugn och ro kring målvaktsfrågan.
Till sist tycker jag att Lindbäcks siffror iofs har varit lite för dåliga sett till förväntningarna men ändå så pass godkända sett till inskolningsproblemen att dom inte varit nån katastrof. Isf känns det som att våra dåliga siffror när det gäller ex effektivitet och PP är nåt som borde oroa minst lika mkt som Limpans målvaktsspel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Faktacheck, VV var inte bra före Jul med ett bottennapp i mot Leksand, 1-6 , sen efter Jul var han en av SHLs bästa målvakter men fick aldrig upp räddnings % i topp av SHL pga den dåliga starten.
Kommentera