Brynäs IF

713682 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2417655

Sv: A propósito de nada
Asterix: 90-talet var ändå en bra epok överlag. Många klassiska säsonger som utspelade sig då. Givetvis var det ingen total dominans, men man måste också respektera att Percy Nilsson satsade som en galning, att Modo fick fram svensk hockeys bästa generation någonsin och att Håkan Loob valde att flytta hem till Sverige trots att han gjorde mer än 1p/match i NHL sista säsongen i Nordamerika. Konkurrensen var med andra ord mycket hård.

Sedan dess har väldigt många klubbar blivit större och mer professionella. Så även Brynäs. Men jag vetetusan om Brynäs verkligen har hängt med i rekryteringsarbetet. Om Alcén/Grahm hade varit sportchef på 90-talet, hade man lyckats vaska fram spelare som Tom Bisset och Ove Molin? Eller hade man istället gått efter spelare som tränaren haft förut eller som sportchefen spelat med?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
En tanke om varför Manner spelar t ex Hedberg och Bergman så pass mycket. Han kanske spelar vissa spelare mer än de förtjänar pga en sorts markering mot Alcén att han ska agera och kanske bryta med vissa spelare och ersätta dem med bättre spelare? Han vet att de är dåliga men spelar dem iaf för att visa att materialet duger inte😅
Kommentera