Brynäs IF

715063 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2417656

Sv: A propósito de nada
Asterix: Nja, riktigt så hårda behöver vi väl inte vara i sågandet av klubben va? Jag tycker nog att 90-talet var ”godkänt” med guld -93 och -99 samt final -95. I stort sätt samtliga andra SHL klubbar förutom kanske FBK och Växjö skulle sett det som en ”storhetstid”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Om forumet missat det blev Brynäs utsett till århundradets lag för någon vecka sedan. Då har man rätt att ställa mycket höga krav. Brynäs har med få undantag inte levt upp till förväntningarna sedan de år de spelade bra. Detta förbannade gyttjekrälande varje år måste få ett slut. Otroligt jobbigt som supporter att se denna ynkedom är efter år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Detta är inte en sågning, detta är ett försök att väcka en djupt insomnad förening. Med Brynäs historik kan ingen annan målsättning än etta i serien och guld komma ifråga. Inte om 10 år, varje år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Nej Asterix inlägg var ju klockren. På sätt och vis var Brynäs storhetstid slut redan 1980. Med allt beaktande att konkurrensbilden därefter hårdnat markant är ändå tre SM-guld på 43 långa säsonger sen 1980 ett rätt bra avslöjande på att föreningen tappat sin tidigare enorma maktposition inom svensk hockey. Känns som den började vika och sammanföll med att hockeyns amatörism dog, Inte sen 1978 har Brynäs vunnit Elitserien/SHL för att spä på med mer negativitet.
Kommentera