Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2418027

Sv: A propósito de nada
Om man som härinne påstår att det är kris så är man inte ensam. Det skiljer sex poäng mellan lag sju och fjorton. Om man vill så i stort sett lika många poäng inspelade. Nån stolpe in eller ut som skiljer. Således hälften av lagen är i kris. Om det som det dessutom sägs, att Brynäs har halva laget av allsvensk klass så har ju Brynäs gjort det jättebra. Tre fyra poäng till mitten av tabellen. Nej det är nog närmare sanningen att alla lagen är bra. Nu får det vara slut med spridande av dynga i forumet. Behövs relevanta diskussioner istället. Finns gott hopp om klättring i tabellen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Sant, tabellen är grymt jämn. Det är nog bara lite efterdyningar från gårdagen när vi blev överkörda av ett LHC som var utan sin bästa spelare.
Imorgon tar vi nya tag. Kunde Oskarshamn förlora 16 matcher i rad utan att hamna i kval, så ska väl vi klara en 4-5 stycken.
Säsongens sämsta match har vi bakom oss, nu kan det bara bli bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: Klart att om man ser på tabellen så som du ser på den so fine..då ser det inte så besvärligt ut! Ser du på formen på laget..mv statistik..BP och pp..skador.. och tunn trupp...jo då är det kris och en hiss på väg neråt...
Trenden måste brytas och snart.
Kommentera