Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420475

Sv: A propósito de nada
Huge: Om man säger att någon är oseriös i sin kritik eller benämner person som "oinsatt" så är det ett försök till att ogiltigförklara genom att tala nedsättande om personen som framför kritiken. Genom att säga att kritiken är oseriös så menar man att orden saknar värde dvs att man inte värderar personens åsikter lika högt som ens egen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det är ett klassiskt exempel på översitteri och mästrande.

Att kalla någons kritik för oseriös, eftersom denne inte känner till förutsättningarna, är dock ett icke-argument.

Hur kan Huge veta att kritiken är oseriös? Känner HAN till förutsättningarna som Alcén har? Hur kan HAN veta om ett beslut är bra eller inte?

INGEN här känner till förutsättningarna. De flesta här tycker att man kan bedöma någons beslut utan att känna till alla förutsättningar.

Om man INTE tycker det kanske man ska sluta skriva här?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: håller med. Med samma resonemang så kan inte heller positiv kritik ges då samma insyn skulle behövas. Dvs ingen kan någonsin säga bu eller bä.

Men riktigt så fungerar det väl inte Huge?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Imponerande att höra Tortorella snacka efter en seger mot Colorado. Trots vinst säger han att det finns saker att jobba på. Han säger öppet att han förväntar sig mer av vissa spelare, som namngivs. Tror ni spelaren i fråga går hem och gråter eller brinner det i honom att bli bättre?

"There are a number plays I just don't get, so we'll have to teach."

SÅ kommunicerar man med media och fans. Det är inte svårare än så. Man får struts-vibbar av många av Manners svar tyvärr.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ursäkta om jag smiter in med en hockeyrelaterad nyhet. Enligt Höken så är Eklind uttagen i landslaget.
Kommentera