Brynäs IF

714195 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420492

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Tortorella är väl den sista av sin sort nu tyvärr. Det är den utvecklingen vi har nu inom sporten och samhället i övrigt.

Man vill inte slänga runt med "det var bättre förr", men inom hockeyn så var det just bättre förr. Tuffare och gjorde man fel så fick man höra det på riktigt. Nu kallar man det mobbing osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin:Tortorella är väl den sista av sin sort nu tyvärr. Det är den utvecklingen vi har nu inom sporten och samhället i övrigt.

Tyvärr så har du också tränare som Michael David "Mike" Babcock Jr flertalig Stanley cup vinnare och tillhörande den gamla stammen tränare som coachade med filosofin management by fear och som gått över gränsen på hur man behandlar spelare, det är bara att fråga Johan Franzen , sen sex skandalen i Chicago blackhawks med videotränare Brad Aldrich, som Chicago försökte mörka då det var viktigare att vinna Stanley cup än hur spelarna blev behandlade och mådde efter sexuella övergrepp av en coach. så allt var inte bättre förr. det finns alltid två sidor på ett mynt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin: vi har väl Wikegård som är Sveriges Tortorella och tack o lov en utdöende art..
Skillnaden mot förr är ju att allt går så vansinnigt mycket snabbare på rinken..och mer vältränade spelare vilket gör att det blir fler och fler skador och framförallt huvudskador. Wikegård fattar inte riktigt det men det gör Sanny på cmore.
Tuffare menar du då...att åka omkring utan hjälm!?
Att som kandanserna gjorde åka rakt in i mv stup i kvarten.att slå klubbor över ansiktet på spelarna..att som Foppa stå över många matcher för de var tuffa och tog honom hårt med bentacklingar..hjärnskakningar ...Finns väl inga som förr använde sina klubbor på ett regelvidrigt sätt som kandanserare när de kom över hit...
Vad har Tortorella och Wikegård lyckats med sin tuffa stil? Inte så mycket va?
Kommentera