Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2427731

Sv: A propósito de nada
lapad: Guld och gröna skogar? Bara för att man hellre väljer Blomqvist med ett gigantiskt Brynäshjärta före Kvist och Birgersson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag är mycket nöjd med att Blomman kommer tillbaka. Det kommer att höja nivån på laget en hel del då vi ju haft klara brister i 4:e linan. Självklart så hade jag hellre sett att vi förstärkt i toppen av hierarkin men en klar förstärkning av laget i nuläget tackar jag inte nej till. Tycker att Blomman är en spelare som påminner om Järnkrok (i SHL-termer) i användbarhet. Och även om han troligen får spela PK och i fjärde så har han skott, smartness och hjärta för att även spela PP och högre upp om det behövs.
Tio mål och 22 poäng förra säsongen är bra och t ex 8 fler mål än Kvist och Birgersson gjorde tillsammans förra året.
Sen kan man ju haka upp sig på att han är kompis med Alcén eller inte. För egen del så tycker jag att värvningen av Blomman ligger i linje med den strategi för värvningar som Alcén jobbar efter om man orkat lyssna på vad han säger.

Så välkommen tillbaka till Brynäs Blomman!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axelsson: Det är många med Brynäs hjärtat...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axelsson: nu tror jag, precis som alcen, att det romantiseras igen. Det är inte blomman för tre år sedan här, utan vad håller han för klass idag? Han blir alltså släppt av Timrå.
Kommentera