Brynäs IF

714088 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2429162

Sv: Vad händer här
MrGiggs: Bara baserat på poängligan? Eller någon annat?
Nordh anses väl vara den största talangen av dessa.
Sundin är född -03, Ohlsson -04, Lindblom -03 och Nordh -05. Sen har ju Lindstein spelat i A-laget sedan förra säsongen och han är född -05, så undrar om inte han anses vara den största talangen?

Har för mig att Lindblom var ganska hypad för ca två år sedan, men att det inte hänt så mycket sedan dess. Blir ju ändå 20 framåt våren. Men hoppas att det kan komma ett litet genombrott nu. Linus Molin (-04) var ju också hypad, men verkar också stagnerat lite.

Blir intressant att följa Leo Sundqvist framöver!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer här
JohnnyBotox: Det är stor skillnad på J18 och J20. Många av 04:orna som kom till J18-final ifjol kommer nog vara riktigt bra J20-spelare nästa säsong. Givetvis är Lindstein och Nordh de största J20-talangerna just nu, de presterar även i landslaget vilket väger tungt i och med att det är betydligt högre nivå än J20-serien. Men det handlar inte bara om hur bra man är nu utan också vilka uppsidor man har inför framtiden. Nordh är ett väldigt intressant råämne men det är ju tydligt att han har mycket att jobba med.

Om inte Djurgården går upp hoppas jag att Brynäs värvar därifrån. Finns minst en handfull talanger som är superintressanta där.
Kommentera

Sv: Vad händer här
JohnnyBotox: Jag har sett många j20 matcher och tycker att Sundin är mest komplett som spelare, bra skott, skridskoåkning, spelsinne och är fysisk. Han var högt rankad inför draften 2021, hade det inte varit pandemi så hade han nog blivit draftad. Han var med och tog brons i U18 VM våren 2021.
Kommentera