Brynäs IF

709922 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2435672

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
jok3rn: Jag sa till min agent direkt att min huvudprioritet var att stanna i Örebro. Vi började ha en dialog och frågade dem om möjligheten till en förlängning. Då svarade de att de inte var redo ännu, vilket jag köpte. Men sedan blev det helt tyst under en längre tid. Då var jag tvungen att sondera marknaden för andra erbjudanden.

Känner du besviken på den sportsliga ledningens beslut?
– Det klart att jag är besviken. Jag har varit här under en längre tid och detta har verkligen blivit hemma för mig. Det gör att det också känns fel att lämna. Men samtidigt får man ha förståelse för att klubben vill gå vidare och få till förändringar. Kanske är det som så att jag och Niklas Eriksson inte passar in i deras framtida plan. Jag kan se det från båda håll, men det klart att man är besviken.

Det är väl inte laget han är besviken på utan det är SC o Örebros förhandling .
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Stefan R 63: Så här säger Abols:

"Men samtidigt får man ha förståelse för att klubben vill gå vidare och få till förändringar. Kanske är det som så att jag och Niklas Eriksson inte passar in i deras framtida plan."

Låter ju som att Abols i den första dialogen måste ha fått nån form av info om att man tänker bygga om laget och försöka utveckla sig ännu mer och att varken Eriksson eller Abols ingår i den planen, hur nöjda man än har varit med de båda fram tills nu.
För om Abols nu hade varit säker på att få förlängt så borde han ju ha kunnat ha lite mer tålamod och inte skriva på för Rögle så fort dom hörde av sig.
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Stefan R 63: Vilka regler gäller för när man får förhandla/göra klart kontrakt med andra föreningar?
Inte så kul för oss fans om man hejar på ett lag där en av de bästa och viktigaste spelarna är klar för en konkurrent när halva säsongen är kvar.
Det urholkar klubbkänslan som redan tappat mycket senaste 20 åren.
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Stefan R 63: Låt säga att vår schlenizcka hade ett utgående kontrakt...Han vill va kvar. Vi alla tänker att han är en byggsten En av de första Alcen skulle krita på en sign från! Alla vet när kontraktet går ut. Alla vet hur eftertraktad han är på marknaden. Agenten kommer o frågar Alcen..Alcen säger vänta av ngn outgrundlig anledning Det blir tyst!!
OM det nu är så..som Abolls säger.
Låst ämne