Brynäs IF

713121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2435687

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Carlo: börjar likna när bz slarvade bort både Clark och palushaj året efter finalen. Historien kan lära oss mycket.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Ove Myling: " börjar likna när bz slarvade bort både Clark och palushaj året efter finalen. Historien kan lära oss mycket."

Ja, eller när Clark och Palushaj själva valde att "slarva bort" möjligheten att få fortsätta i Brynäs, trots att BZ ville behålla dom men av ekonomiska skäl inte kunde matcha bud från andra lag.
Du drar som vanligt tvärsäkra slutsatser hemifrån soffan, trots att du inte har en susning om vilka egna krav/motkrav/vilja/planer som parterna hade när man hade kontakt i frågan om ev förlängning eller avslutat samarbete.

Så vad kan då historien lära oss här?
Tja, inte mkt mer än att det alltid kommer att finnas soffttyckare som är säkra på hur det verkligen ligger till och mer än gärna vill förmedla det till alla andra också, trots att det dom påstår bara är subjektiva gissningar och inget annat.
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Ove Myling: Hajjen kommer man ihåg. Med kattbilden Brynäs fick Norin eller Forslund (kommer ej ihåg) och Örebro presenterade Hajjen samma dag.
Clark kommer jag bara svagt ihåg att det drog väl ut på tiden och så blev det inget. Någon kanske kommer ihåg bättre?
Rövbro står nu utan C HC och SC. Är det så att BZ misslyckas nu när SC inte får vara kvar och inte bygger nästa säsongs trupp och BZ har ett större ansvar?
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Ove Myling: För att lämna Örebro😉

Är AL fortfarande sjuk?
Vilka målvakter tränar idag? Förutsätter att man tränar idag.
Är Håkan kvar?
Låst ämne