Brynäs IF

713206 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2441533

Sv: A propósito de nada
SaggeBoy: Ja, vi har ingen större tendens till att vidhålla rätt mentalitet eller spel från de matcher vi faktiskt genomför riktigt bra.

Varje match är en ny match, men det finns ju en skillnad mellan att vi knappt kan vinna två matcher i följd mot topplagen som kan rada upp segrar.

Drömma gör vi som förening, men kravbilden på lag/spelare måste höjas. Det är ingen lek vi sysslar med, och många fans över hela landet är involverade i vårat lag.

Det är helt enkelt för dåligt med år ut, och å in där vi aldrig lyfter. Vi får harva i botten säsong, efter säsong, efter säsong osv...

Edit: Se på Timrå. De fick kvala sig kvar förra säsongen, men tog ett kliv åt rätt håll och ligger topp fem. Vi harvar på i samma synder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Måste säga att det känns lite komiskt att läsa kommentarer som säger att Lindbäck har presterat okej dom matcher han stått efter nyår. Då har man väldigt låga förväntningar på honom om det är denna nivå vi ska anse vara acceptabel. Resonemanget verkar gå ut på att så länge han inte gör direkta dundertavlor så har målvaktsspelet varit godkänt.

På den gamla goda tiden, när vi hade Veini eller Erssom i mål, så var det inte sällsynt att vi kunde stjäla en match lite då och då. Har det hänt en endaste gång denna säsong?

Hade inte Alcén varit kompis med Lindbäck så är jag övertygad om att AL varit borta för länge sedan. Nu verkar det vara omöjligt att ta det beslutet. Detta kompisband kan bli det som sänker hela föreningen rätt ner i Allsvenskan. Så illa är det faktiskt.
Kommentera