Brynäs IF

715733 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2442480

Sv: A propósito de nada
Tgl:
Fattar ej vad du menar?
Hur kan det vara dumt att plocka in en med goda meriter och se honom i träning och några matcher? Tycker idén var lysande. Roy hjälpte oss under några matcher och vi Alcen fick chansen att se om han var så pass bra att han kunde stärka laget säsongen ut.
Vem skulle de ha plockat istället tycker du? Eller tycker du man skulle varit utan ersättare för Strömgren?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tekvarianten: Står ju Dig fritt att uppfatta det hela som lysande! För mig är det helt tvärtom! Brynäs behöver ”gambla” mindre och satsa på struktur, process ( hatar ordet) och kontinuitet. Brynäs låg knöligt till innan man tog in Roy, nu har det spelats ytterligare 7 omgångar, med inte enbart vinster (!!!) och man behöver börja om igen! Och vad jag menar är, att ta in en kille på ca 30, som INTE fått kontrakt med någon annan klubb ( oftast finns det ju en anledning till att en 30-åring inte får kontrakt ( tänker jag)) så sannolikheten för att det skall bli bra är väldigt liten.
Jag tycker chansningen Roy är så dum och korkad att jag blir matt!

Växjö/Skellefteå skulle kunna chansa på honom, inte Brynäs med tanke på hur man ligger till ( sen vet jag att inte alla värvningar blir succé)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Roy borde ha fått förlängt säsongen ut .. vi har spelare som är kass han visade sig rätt bra på 6 matcher .. dom behöver inte Roy men dom kollar vidare. Kval blir svårt o komma ifrån
Kommentera