Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447539

Sv: A propósito de nada
AW-M89: "Timashov 24 poäng Scott 13(!) Mål och Larsson 20 poäng på 29 matcher. Det är en producerande förstakedja i mina ögon.
Sedan har man tre kedjor till som kan leverera."

Offensiven har inte varit något problem. Det är defensiven och framförallt mv-spelet som varit sorgebarnet i år.

Får man ordning på det tror faktiskt jag att man kan ta sig till slutspel och kanske förbi första rundan till och med. Det är dock ett väldigt stort OM. Man har ju inte lyckats få ordning på detta under första halvan av serien.

Helt rätt beslut att skeppa Roy tycker jag. En spelare som bara bidrar framåt behövs ej i laget. Balansen nu är ganska bra. Av samma anledning tycker jag inte att man ska ta in Clark, ytterligare en spelare som bara bidrar framåt.

Det Brynäs möjligtvis skulle behöva är en power forward som går rakt på mål, som Saku M, och som är bra i båda riktningarna. Hittar man ingen sådan finns ingen anledning att ta in någon ny, enbart offensiv kraft.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tycker det skulle finnas en poäng med att konkurrensutsätta ”toppspelarna” och bredda spetsen bland forwards. Timashov och framförallt Palve tenderar att slappa till ibland och det skulle kunna vara en konsekvens av den obefintliga konkurrensen bland forwards. De vet ju att de kan åka omkring på en skridsko i 4-5 matcher och ändå få fortsatt förtroende. Dessutom kan ju skador uppstå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: kan bara hålla med om att en power forward behövs betydligt mer än en enbart offensiv sniper..
Kommentera