Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2452984

Sv: Så här lång
Blå grottan: Det som talar för att Brynäs helt plötsligt ska börja vinna massa matcher är att Lindbäck har höjt sig. Det som talar mot är allt annat.... Som den kassa bredden, avsaknad av ett fungerande grundspel, och verkligheten - för det var ju evigheter sen som Brynäs vann massa matcher i rad. Känns mer troligt att HV skulle kunna hitta vinnarspåret nu när deras flertalet stjärnförvärv har haft några veckor att spela ihop sig. Att HV antagligen kommer att köra över Brynäs, igen, när lagena möts är också en stor fördel för deras del. Utgångstipset är dock att Brynäs försprång gör att man trots allt klarar av att hamna i Ingenmansland.

Som den kanske första Brynästränaren någonsin har Manner fått många att betrakta Ingenmansland som en bra säsong... Det känns som det slutgiltiga beviset för att Brynäs är ett cementerat bottenlag, om man inte redan är det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Så här lång
Peja: Jag tycker att det väldigt många förlorade poäng som Manner får ta på sig, som beror på väldigt mycket knepiga beslut och matchningar.
Kommentera