Brynäs IF

713304 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2459742

Sv: SLO-tråden
Blipp62: Jag kan inte ta det på allvar när i princip alla de källor du delar är från kamratkompaniet. Bara för att de uttalar sig att det är på ett visst sätt så behöver inte det vara hela sanningen. Låter snarare som att en i KK har betett sig som ett rövhål, blivit avstängd och blir sedan backad av hela KK som vägrar att släppa det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLO-tråden
JawKee: Omöjligt för utomstående att veta ifall Brynäs agerande har känts befogat eller inte, då allt som sagt och gjorts mellan parterna och som orsakat avstängningen sannolikt inte har kommit fram.
Min poäng är mao att det låter högst osannolikt att Brynäs och SHL beslutat att på ett så pass kraftfullt sätt stänga av en enskild person enbart pga att denne (enligt egen utsago) bara har hänvisat polis och vakter till en barvärd för att få dennes version av händelseförloppet bekräftat samt att den avstängde skulle ha höjt rösten en aning i ett verbalt meningsutbyte.
Här misstänker man ju faktiskt att det ligger en hund begraven nånstans och att det måste ligga lite mer bakom avstängningen än enbart det som den avstängde har redogjort för och som hände den aktuella matchdagen.
Kommentera

Sv: SLO-tråden
JawKee: Vad tror du att det ska finnas för källor? Vetenskapliga tidskrifter som är peer-reviewed? Det finns två sidor av det hela, KK och tidigare styre i Brynäs. Kul att du som nyblivet fan har så mycket åsikter kring en supportergrupp skapad 2008 iallafall.
Brynäs berör som man brukar säga.
Kommentera