Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2462354

Sv: A propósito de nada
Vore kul om nån orkade kolla igenom Brynäs hemmamatcher för att se hur ofta Brynäs har fler utvisningar än motståndarna fast man är hemmalag. Jag påstår att det är i en majoritet av matcherna vilket måste vara unikt inom hockeyn.

Men det kopplar till det timråtomten skriver, att det är så jävla tyst på läktarna. Tror fan att det är lätt att döma mot hemmalaget då.

Det här är bara ett tecken på att Gävle inte längre har förutsättningar för ett SHL-lag. Regionens ekonomi, arbetslöshet mm är andra tecken. Leva på lånad tid är nog uttrycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson:
”Det här är bara ett tecken på att Gävle inte längre har förutsättningar för ett SHL-lag. Regionens ekonomi, arbetslöshet mm är andra tecken”

Fast publiksiffrorna är ju bättre än någonsin. Det är ju inte att det är lite folk på läktarna, det är ju att det är tyst på läktarna.

Vill absolut inte hamna i kval och vi bör klara det rent statistiskt, men Malmö borde väl vi i värsta fall klara av? Sedan är jag ödmjuk inför att både kvala och åka ner. Försöker lugna ner mig och tänka på statistiken . HV ska rent statiskt inte kunna gå om. De har tagit 6 av sina minst 21 poäng (som de måste ta) på två matcher nu, men det betyder inte att de kommer att ta 15 till. De kommer komma ur sin smekmånad.
Malmö är väl mer eller mindre avsågade nu, men vet inte om det ger dem någon fördel i kvalet?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Säg att de domarna fel. Tränarens fel. Skit snack ser ju ut som dom inte vill vara kvar i Shl inge kämpa som om dom vill dö för varje poäng tyvärr så går det nog åt helvete
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson:
BIF har ju gjort stor sak av fair-play och då letar naturligtvis domarna efter minsta lilla överträdelse..
Brynäs har gjort sig själva en björntjänst genom att de ska vara så djävla präktiga
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: nån från Luleå hade gjort o lagt ut det på forumet före jul tror jag det var. Kring domarna ..alltså..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Har själv sett de nedlåtande blickarna när någon försökt få med sittplatsfolket. Man betraktas som lite bakom flötet om man försöker göra sig hörd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ser ut som pucken är i när det blev kalabalik framför mål 4:53 in i tredje. Ser ut som att Friman drar ut den med skridskon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: vilket jävla dynglag fy fan vilka losers 🤮🤮🤮🤮🤮
Kommentera