Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469249

Sv: A propósito de nada
Asterix:

chefsdivorna i laget kväver de yngre spelarna som inte vågar ta för sig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Den enskilt viktigaste händelsen som sänkte Brynäs till botten var när Sjödin sparkades efter 2 vunna! matcher. Där gick luften ur och vi har svårt att hämta oss utan krälar i dyn än idag. Maken till idiotiskt och destruktivt beslut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Har inte varit så här less och bitter på 45 år som Brynäs supporter som i kväll, mitt hjärta finns kvar ,men min ekonomiska del i guldprivatpartner är det minsta som inte Brynäs är värda.

Sitter på läktaren och det finns ingen energi överhuvudtaget i laget .... Jo man sprattlar till i ett par byten så fort man ligger under med två mål.

Dåligt passningspel genom mittzon och sen dump ner i rundeln och sen tillbaka i rundeln åt andra hållet och sedan en chanspuck in framför mål som ingen Brynäsare är i närheten av utan istället får vi en kontring på oss.

Vi är ju så förbannat lättlästa och ofarliga och att det ska ta över 40 omgångar för #10 att förstå allvaret nu är det bara 20 spelare och ledare till som behöver fatta det innan nästa match annars möter vi Västervik,Tingsryd nästa år...
Kommentera