Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469305

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ja, vore skönt nu om alla gamnackar och losers som redan gett upp håller sig borta från forumet och kommer tillbaka när vi spelar i HA nästa säsong. Jag menar, det borde ju inte finnas nån anledning att hänga kvar härinne under resten av den här säsongen om man nu redan gett upp om att i första hand undvika kvalspel?
Fast å andra sidan finns det iofs ändå EN viktig anledning för dessa ”supportrar” att stanna kvar härinne: man kan fortsätta grina, klaga , kasta skit på laget och spelarna som man påstår sig ”supporta”, som man gjort i varannat inlägg under hela säsongen…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur går det i slutspelsjakten? Vilka vill ni "riktiga fans" möta i åttondelsfinal? Är det bäst att möta Luleå eller hur tänker du kring motståndare? Vilka blir enklast att besegra för att ta sig till kvarten?

Och i resten av slutspelet kan ju allt hända? Hockeygudarna är med oss, puckarna studsar rätt och framförallt: domarna tar rätt beslut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:Jag kan hålla med om att det kastas en hel del skit på laget ofta med all rätt,men igår när jag tyckte Brynäs var lite bättre 5 mot 5 så tar en del spelare helt galet usla utvisningar och med spelare utvisade är det svårt att vinna matcher.Och bänka Rödin och Timashov hjälper inte ett dugg...då finns det knappt spelare kvar som kan ordna lite mål framåt
Kommentera