Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2470481

Sv: A propósito de nada
Från Sasse i GD "Alcén sa också att han jobbade fram till midnatt, han blev erbjuden spelare, men nivån på de som fanns var inte tillräckligt bra."

Jag såg att någon annan också lagt märket till detta. Menar man då att man på riktigt blev erbjuden spelare som är SÄMRE lämpade för spel i Brynäs än Birgersson eller Kvist? Det har jag otroligt svårt att förstå.
Det låter ju förfan som att man blivit erbjuden spelare från Oppala Dragons eller Huge Sharks. Helt otroligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Jag får intrycket att Brynäs gett upp och accepterar att det blir kvalspel igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: "Menar man då att man på riktigt blev erbjuden spelare som är SÄMRE lämpade för spel i Brynäs än Birgersson eller Kvist? Det har jag otroligt svårt att förstå."

Du behöver inte skämmas för att du som random sofftyckare inte förstår Alcens och Manners beslut att avstå det som i sista stund erbjudits i spelarväg.
Det är mkt som jag inte förstår här i världen heller, men som andra och mer insatta/kunniga i frågan förstår mkt bra.
Det viktiga är ju ändå att Alcen och Manner förstår och att man därför valde att inte plocka in nåt som både Birgersson och Kvist ändå gör lika bra eller t.o.m bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Brynäs är alltså i ett väldigt ansträngt läge vad gäller ekonomin. Det som funnits på marknaden har varit skit till dyr peng. Jag hade blivit riktigt irriterad om Alcén plockat in någon okänd, värdelös, dyr spelare bara för att pleasa gnälliga supportrar för att det ska se ut som att något händer.

Lööke måste ju varit bland det hetaste på marknaden, vilken skillnad hade han gjort?

Jag vet att "det är dyrare att åka ur" men ger en sådan typ av värvning garanti för att inte åka ut? Nej. Vem tror på det?

Värva för värvandets skull, förändra för förändrandets skulle, sparka för sparkandets skull. Det handlar ju bara om att det ska se ut som att det händer saker, oavsett om det är bra eller dåliga saker.

Jag förstår, jag är också frustrerad. Man kan säga mycket om den sportsliga ledningen, om uteblivna värvningar under och innan säsongen, om matchcoachning, om målvaktssituationen, om att ha varit ett bottenlag i fem år med mera, med mera.

Men att vi inte fick napp på någon dyr, okänd slovak igår, det gör mig bara glad.

Man måste inte hata och hacka på precis alla beslut som tas av Brynäs IF bara för att vi är i det läge vi är. Som någon skrev, det gnälls fanimej på precis allt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Dock, hur mycket är det värt att värva en spelare som är snäppet bättre än Birgersson och Kvist? Hur mycket + är det att ta in en sådan och hur mycket -? Ärligt talat, ska vi ta in någon så ska det ju vara en rejäl spets. Inte någon halvdan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Du lär ju lägga in den ekonomiska aspekten o ditt resonemang.
Var väl ingen spelare som rörde på sig igår som gick att motivera mot prislappen.
Lööke är väl den spelare sista dagarna som hade gått rätt in i laget, men där har vi som nån skrev här inne, spela 10 ångest matcher för klubben i ditt hjärta där du har allt att förlora eller en lång förmodad vår med Björklöven.

Calof var väl den enda igår som var något men vad kostade han att få loss för Lau? Stoppar nog inte vid ett par miljoner ink lön/sign on för resten av säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Troligtvis för dålig kvalité sett till kostnad, inte märkligare än så.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: tycker du att kvist och Birgersson är anledningen till våra förluster så måste du öppna ögonen.


Jag tycker dem är några av få spelare som spela disciplinerat iallafall.
Kommentera