Brynäs IF

713442 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2474246

Sv: A propósito de nada
Bulten: Hur blir det bättre av att Alcén ska stå i en intervju och droppa floskler? Jag gillar inte heller Alcén, men vad vill folk få ut av en intervju? Ord förändrar inget, det är avsaknad av handlingar som är problemet, en intervju förändrar inte det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det är väl kombon osynlig + floskler när han väl syns som gör att man ogillar honom. I detta läge vill man att sportsligt ansvarig står upp och tar stormen för att skydda sitt lag. Erkänna att det inte ser bra ut och visa med konkreta actions att man vill vända skutan.
Istället får man känslan av att han springer och gömmer sig, är rädd för att säga något som kan uppfattas som en egen åsikt. Noll kunskap om hur man handskas med media och fans. Handlingsförlamningen som Alcén och övriga ansvariga i klubben visat under säsongen ger sådan jävla ångest.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

precis, organisationen borde steppa upp och knuffa ut Alcén och ta in någon som förmår hitta minst två snipers, som får kosta...Det kommer att kosta in i helvete mycket mer att åka ur SHL...
se exemplet Modo...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det är en hederssak om att dela på ansvaret utåt. Manner ställer upp före, under och efter varenda match, OCH före och efter varenda träning. Alcén sägs vara den sportchefen som är svårast att få tag på av alla i hela SHL. Och då ska du veta att hans påstådda skicklighet i medierna var en av anledningarna till att några inflytelserika tomtar ville se honom som sportchef. Snacka om att de hade så jädra fel man kan ha.
Kommentera