Brynäs IF

714164 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2474473

Sv: A propósito de nada
Mattson: Slippa ångest i HA? Det är som att hoppas att BIF släpper in mål i PK så man slipper sitta och bita på naglarna i PK innan målet slinker in.

Kommer ihåg när BIF spelade kvalserie på 90-talet.
Man vann matcher tvåsiffrigt - men det gav ingen som helst positiv känsla. Noll. Skiter fullständigt i om man vinner med 10-0 mot Västervik. Det var ju mot ett HA-lag så det räknas inte. Ungefär som man skulle börja fokusera på att se AHL-matcher. Totalt ointressant - man bevisar ju ingenting när man vinner mot andra sorteringen.

Om BIF åker ur ska de inte få spela i den klassiska svarta tröjan. Den ska vara reserverad endast för högsta serien och förtjänas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Och när jag ser din något nedlåtande syn på att spela i Allsvenskan förstår jag hur det låter i den anrika föreningens korridorer i Gavlerinken: ”Vi är bättre, vi behöver aldrig skita ner oss.” Vilket i sin tur ger en delförklaring till varför vi inte är SHL-mässiga längre. Ingen är beredd att göra jobbet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Tycker du det är tillfredsställande att vara SHL:s stryklag år efter år istället? Varumärket är så jävla devalverat så det skulle inte göra nån som helst skillnad i HA. Och riktiga supportrar kommer hänga med oavsett serie.

Och dissar du vinsterna i kvalserien? De mest tillfredsställande segrar jag upplevt. Helt i klass med vinster i SM-finalerna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Risken är stor att vi redan nu på tisdag har tappat fördelen gentemot HV..
Tror men den form, självförtroende och att vi inte gör mål så kammar vi noll mot Skellefteå...
HV möter Växjö borta o de kan mycket väl knipa poäng där och då är vår sk fördel mot hv borta...3 p efter o sämre målskillnad..
Kommentera