Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2484948

Sv: Inte över riktigt än
Huge: Då närmar vi oss, återigen, dagen då risken är stor för att Brynäs åker ned i HA. Brynäs, en av 2 klubbar som aldrig åkt ut. Vi har varit nära förr men aldrig åkt ut.

Du har ju redan konstaterat att åker vi ut "är vi inte bättre än så". Lite konstigt eftersom du trodde på slutspel för bara 6-7 omgångar sedan. Ganska stor skillnad på att inte vara tillräckligt bra för shl och att gå till slutspel, men kappan svänger fort när det blåser.

Jag antar att du tycker att Alcén och Manner och alla spelare ska vara kvar på sina poster i ha, dom har ju gjort så gott dom kan efter dom förutsättningar som finns?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Ove Myling: Hur går det på din läsförståelsekurs då?
Inget vidare, som det verkar…

Inget fel alls att tro på slutspel via playin i ett skede när den möjligheten fortfarande var god för 6-7 matcher sen samtidigt som man både då och idag kan konstatera att vi inte varit tillräcklig bra för SHL om vi åker ur.
Bara nån med usel läsförståelse som ser nåt motsägelsefullt i de båda ståndpunkterna.
Byt lärare på kursen, hen verkar vara en dålig pedagog eller så är det eleven som fattar trögt…

Blir det HA så ser jag gärna att vi behåller det mesta av nuvarande trupp, vad som bör bytas ut överlåter jag åt våra yrkeskunniga Alcen och Manner att avgöra.
Tror inte det blir bra om du eller nån annan oinsatt och okunnig soffbedömare lägger sig i den biten…
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Ove Myling: Brynäs är som en patient men en långvarig sjukdom för att klara av detta tillsätter man som överläkare en outbildad läkare och han tar beslut att det behövs inga mer resurser runt denna patient...Läkaren som har hand om patienten säger nu att han inte är en tillräcklig bra läkare....Troligtvis får vi sätta in det mobila akutteam återigen..risken finns ändå för att vi riskerar ett liv på långvården med minskade resurser... I region Jönköping tänkte man annorlunda Vi ser att det är akut vi agerar,.,,,
Låst ämne