Brynäs IF

713661 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2485441

Sv: A propósito de nada
Falken:Nisse såg förra matchen , jag tror inte det var för han gillar Brynäs som Alcen säger utan mer för att styrelsen och Håkan Svedman kontaktat honom, och funderar på att ta in honom som ass för att hjälpa Mikko ur detta prekära läge vilket är en mycket bra tanke, Eller möjligen head coach.

Detta utan att rådfråga Alcen så jag ser att Alcen är på väg ut.

Sen Alcen Grahm får underkänt som Sportchefer för SHL inget slutspel möjligen kval ingenmansland så det är underkänt, Låt Grahm fortsätta som sportchef för SDHL men entlediga dem båda för SHL.

SAXAT UR GD ,
På läktaren satt Nils Ekman och tittade på. Han som tillsammans med Josef Boumedienne räddade Brynäs kvar i SHL för två år sedan.
Men att Ekman åter skulle vara aktuell för en roll i Brynäs nekar sportchefen Johan Alcén till GD.

– Jag sprang på honom också, han var här med en kompis. Så nej, det finns ingen koppling till att han ska in och hjälpa laget.Men håll med om att det inte känns som en tillfällighet att Nils Ekman dök upp på matchen?
– Jag tror Nisse alltid kommer att vara brynäsare. Men som sagt, det finns ingen koppling till besöket att han ska in i laget. Jag tror att han sannolikt sett fler matcher än denna, säger Johan Alcen

"Mikko bad Alcen om bättre spelare vilket han blev lovad innan han han förlängde kontraktet med Brynäs det löftet infriades aldrig tyvärr!!! därför befinner vi oss i situationen vi gör.
Mikko förutsåg detta."

Efter förra matchen hade tränaren Mikko Manner svårt att finna orden. Men menade någonstans att han inte är en tillräckligt bra tränare för att kunna säga hur Brynäs ska göra för att vinna matcher.
Linus Ölund som varit med i tuffa lägen förr kvitterade till 2–2. Han tycker att Mikko Manner ska fortsätta att ge feedback till laget och stötta.

Inga mer sparkade tränare det har vi försökt förut men samma resultat utan in med Ekman som ass sen, möjligen som ny Sportchef ( han har erfarenhet inte som sportchef men i från NHL SHL osv ett brett kontaktnät tror han kan göra ett bättre jobb än Alcen ) så om vi klarar SHL licensen när säsongen är slut så behöver vi ta in en ny Sportchef/GM som kan rensa i truppen och bygga nytt, det är vad vi behöver.
Mikko har kvalifikationerna för att lyckas som tränare i SHL men han behöver spelarmaterial för det vilket ligger på sportchefens bord.

Trots alla jävla motgångar och fel beslut så har jag inte tappat tron på Brynäs utan vi kämpar på och än har vi inte ramlat ner i HA.
Utan nu vinner vi återstående matcher.
Nu Gävlar kör vi.
Kommentera