Brynäs IF

714720 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2487278

Sv: Inte över riktigt än
mk: Jag kan hålla med om att allt har ett slut, men med Inge ska man ta med sig att han var NHL scout från 1989-2018 och har ett oerhört kunnande och kontaktnät. Visserligen 5 år sedan han slutade men att påstå att han inte skulle varit relevant senaste 10 åren känns helt fel. Även efter han slutade som NHL scout för fem år sedan ser man honom nästa jämnt på juniormatcher.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Fjuppen: Jag tycker att det hedrar Inge att han fortfarande bryr sig om Brynäs. Det är helt rätt av honom att ge tips, men i slutändan är det helt och hållet upp till beslutsfattarna att avgöra vad de gör av Inges tips.

Som beslutsfattare och lagbyggare i en SHL-trupp måste man ju besitta tillräckligt stor kunskap och integritet för att kunna ta sina egna beslut, oavsett vilka tips man får utifrån.

Sen tror jag kanske inte riktigt att Inges inflytande är vad det en gång varit, så han är knappast medskyldig till den här säsongens fiasko. Vid en frågestund med en av sportcheferna för något halvår sedan (kanske minns fel på tiden men det var ett tag sen) framkom det att Brynäs lyssnar på en NHL-scout som inte heter Inge i förnamn. Det ställdes följdfrågor om vem personen i fråga är men Brynäs representant ville inte säga det, men alla förstår ju vem det är.
Låst ämne