Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2493155

Sv: Alla Helvetes Kval
Ja, vad ska man säga om dagens beslut från Brynäs sida? Mycket att ta in, jag är lite chockad faktiskt. Jag hoppades att man skulle göra någon förändring inför kvalet, men att hela tränartrion skulle ryka trodde jag faktiskt inte. Det här kan dock vara det som gör att vi blir kvar. Hade vi bara kört vidare med Manner och co som att inget hänt så är jag övertygad om att vi torskat kvalet.

Att det är Svedman som är ute och kommunicerar detta tolkar jag tydligt att Alcén är näste man till rakning. Han kanske redan fått beskedet men man väljer att kommunicera det till efter kvalet. Grahm borde ju också ryka eller åtminstone bli degraderad till ren SDHL SC.

Men lite som Sanny är inne på i sin krönika. Vem fan ska vilja träna Brynäs där sannolikheten att man kickas innan kontraktet löper ut är överhängande? Oavsett vilken serietillhörighet vi har nästa år så tror jag tränaren är relativt oprövad, definitivt ingen etablerad SHL tränare. Eller så kör man vidare med Ove, han verkar inte kunna säga nej till klubben i hjärtat.

Blir vi kvar i SHL så hoppas jag ekonomin finns att bryta ett antal kontrakt. Alla normalbegåvade ser att det riktiga problemet finns i den ruttna spelartruppen.

Jag har skrivit det förr, Rödin ”eran” kommer sammanfattas som en oerhört mörk tid i klubbens historia.

Nu sluter vi upp kring Ove, Sunken och Masken och skickar dom jävla reservdanskarna ner i HA!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: låna ut dom ?bärande spelarna? till Strömsbro så ska du se att dom bryter avtalen.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Ett besviket Frölunda gör sig av med Roger Rönnberg som flyttar till Gävle och tar upp Brynäs till SHL igen 😜
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Det var rätt beslut att kicka Manner och kompani. Svårt beslut givetvis men det enda rätta. Laget behöver en injektion av något nytt och Ove är rätt person för detta. Sen kan man lämna Sannys spekulationer dit dom hör hemma: i soporna.
Låst ämne