Brynäs IF

714977 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2493289

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: är det någon som funderar på hur Mikkos värvningar reagerar på detta! Finns motivationen kvar efter att deras koppling till Brynäs försvinner?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
X-Län: Intressant fråga och när en tränare får gå är det väl alltid vissa spelare som kanske blir mer besvikna än andra.
Samtliga lags tränare är förstås i olika hög grad involverade när det gäller att ex rekommendera spelare som borde värvas, men att våra finnar skulle reagera så pass negativt i det här fallet att dom surar ihop och inte gör sitt bästa på samma sätt som dom gjort hittills bara för att tränaren är en landsman, tror jag inte på.
Man har jobbat hårt tillsammans och svetsats ihop under resans gång, man är proffsiga på den här nivån och vill vinna och visa både för sig själva och inte minst för tränarna att man ska fixa det här mha stolthet och heder mot sina medspelare.
Det är iaf vad jag tror och hoppas på…
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
X-Län: deras koppling till Brynäs försvinner väl inte om tränaren får kicken? Dom jobbar på som vanligt och har samma lojalitet till laget som tidigare. Absolut inget som påverkar deras spel.
Låst ämne