Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497114

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäs ber oss supportrar komma och hjälpa till att vinna den tredje matchen. Jag var på plats, i klacken i tisdags, och klacken/publiken gav 110%. Spelarna däremot, gav inte 110%. Jag blir nästan KRÄNKT, när Brynäs IF ber oss komma och stötta när vi får detta (se dagens match) tillbaka. Allvarligt. Jag tänkte åka ner på lördag igen, men i nuläget tror jag att jag skiter i det…. Det kan ju ändras under morgondagen men, ja…. Mvh uppgiven & trött supporter.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Attila: Att ha möjlighet att åka och stötta imorgon och välja att inte göra det, är för mig otänkbart, en seger imorgon så är vi med igen, jag ger fan inte upp än!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Attila: Du är så jäkla fel ute, Brynäs ger allt verkligen, från Smedman till Alcen, till Masken, till Kvist till Smufen vår headcoach. Tyvärr så saknas kompetensen och för all del självförtroendet. Du vet om man är bra på det man gör så växer man och utstrålar självsäkerhet och glädje. Saknas kompetensen och man ställs inför uppgifter som känns övermäktiga så krymper man och blir osäker och rädd.
Detta handlar inte om att spelare och ledare inte vill vinna utan det handlar om att de tvivlar på sin egen kompetens och att de är osäkra och rädda.
Det som till en början behövs är ett samurajtal, ett Herb Brooks - tal eller för all del en Nisse och en Boom Boom. Med rätt inställning så kan en grupp utföra underverk när det gäller sportsliga prestationer så än finns chansen.
Det finns kompetens i gruppen, vi har vunnit mot Malmö tre gånger, vi har spöat Växjö, Skellefteå och Färjestad men självförtroendet är borta och rädslan har tagit över, det är svårt nu.
Vem kliver in och gjuter mod i grabbarna och levererar ett Samurajtal? Någon i gruppen Scott, Rödin eller Jacke kanske? Någon gammal legend som Stigge eller Inge kanske eller rent av Ove eller bör det ringas in en inspiratör, typ Henrik Fexeus eller dylikt?
Sen om det räcker eller inte att gruppen tror på det hela är en annan sak men det är definitivt en förutsättning.
Att Malmö nu har 2-0 och 8 raka vinster ger dem verkligen ett mentalt övertag och det måste trollas bort.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Attila: Fy fan för er som ordnade så vi är i HA era likgiltiga sopor. Ni hade möjlighet att kämpa i 52 omgångar men sket fullständigt i att jobba för Brynäs.
Låst ämne